Autor: Kaubandus.ee • 17. november 2023

Kaupmeeste Liit valis uue juhatuse. Juhatuse esimehena jätkab Raul Puusepp

Eesti Kaupmeeste Liidu üldkoosolek valis 16. novembril korraliselt Liidule uue juhatuse, kuhu kuulub 12 liiget. Juhatuse esimehena jätkab kümme aastat juhatuse esimehe rolli kandnud Raul Puusepp Tallinna Kaubamaja Grupist.
Raul Puusepp jätkab Kaupmeeste Liidu juhatuse esimehena
Foto: Andras Kralla

Kaupmeeste Liidu juhatuse esimees Raul Puusepp kinnitas, et Kaupmeeste Liit on üks aktiivsemaid erialaliite ja räägib kaupmeeste ametliku esindajana kaasa seadusloome protsessis nii Eesti kui Euroopa tasandil.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070