Autor: Kaubandus.ee • 21. november 2023

Apollo Grupi restoranid naasevad Wolti platvormile

Populaarsed Apollo Grupi restoranid Lido, KFC, Vapiano, MySushi, Blender ja O’Learys naasevad Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes Wolti platvormile.

Wolt Baltikumi juhi Mantas Lomsargise sõnul tulevad Apollo Grupi restoranid detsembrikuu jooksul Wolti platvormile seoses Fudy otsusega keskenduda teistele ärisuundadele ning lõpetada restoranidest toidu kohalevedu. “Klientide lemmikud nagu Lido, KFC, Vapiano, MySushi, Blender ja O’Learys on Eestis peagi vaid Wolti äpist leitavad. Koostöö hõlmab ka Lätit, Leedut ja Soomet,” ütles Lomsargis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700