Autor: Kaubandus.ee • 21. november 2023

Harkujärve külas avab uksed Meie toidukaupade kogukonnapood

Teisipäeval, 21. novembril kell 11 avab Harku vallas Harkujärve külas aadressil Liiva tee 2 uksed uus Meie toidukaupade pood. Samas hoones alustab peatselt tegevust ka Benu nime all tuntud Tamro Eesti OÜ apteek.
Harkujärve Meie toidupoe avamine

Harkujärve kaupluse riiulitele ja lettidele tuleb rohkesti Eesti päritoluga toiduaineid. Meie toidukaupade soov on pakkuda klientidele kõige populaarsemaid tooteid soodsate hindadega ja teha ostjatele poekülastus võimalikult mugavaks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700