Autor: Maarit Eerme • 23. november 2023

5 lihtsat sammu, kuidas oma veebipood jõulusaginaks valmis seada

Ühes e-kaubanduse populaarsuse kasvuga tõuseb ka petturite hulk, kes nii kaupmehes kui kliendis võimalikku sihtmärki näeb. PayPali juht jagab nõuandeid, kuidas nii end kui oma kliente pettuste eest kaitsta.
Foto: CardMapr.nl / Unsplash

PayPali e-kaubanduse indeksi järgi teeb 65% Euroopa tarbijatest veebist oste või makseid kord nädalas või sagedamini. Ajal, mil inimesed kasutavad üha rohkem internetti, kohandavad ka petturid oma raha välja petmise tehnikaid ja meetodeid, et enda tegevusi paremini sihtida.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700