Autor: Kaubandus.ee • 24. november 2023

W.EG. Eesti avas elektrimaterjalide müügi- ja logistikakeskuse Lõuna-Eestis

Tartus avati täna, 24. novembril, Lõuna-Eesti suurim elektrimaterjalide müügi ja logistikakeskus aadressil Tehnika 3.
W.EG. Eesti keskuse avamine Tartus.
Foto: W.EG. Eesti

Esinduse avamisel rõhutas ettevõtte juhatuse liige Silver Aiaste esinduse olulisust Eesti inimeste jaoks: „Teenindame ööpäevaringselt Elektrilevi raamlepingut ja Tartu uus müügiesindus on kindlasti võtmekohal, et meie oluline vastutus Lõuna-Eestis korralikult hoitud saaks.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757