Autor: Kaubandus.ee • 28. november 2023

Circle K personalidirektor: müüja-klienditeenindajate tööd tuleb väärtustada ja õiglaselt tasustada

Teenindus- ja jaemüügisektoris on palgatasemed üsna madalad jäädes omajagu alla Eesti keskmisele palgale. Circle K Baltikumi personalidirektor ja juhatuse liige Piret Kask tõdes, et hoolimata keerulisest majandusolukorrast, peavad tööandjad pingutama, et sektori palgad keskmisele järgi jõuaksid.
Circle K Baltikumi personalidirektor ja juhatuse liige Piret Kask tõdeb, et müüja-klienditeenindaja töö peaks olema üle sektori kõrgemalt väärtustatud.

„Tegeleme pidevalt oma töökeskkonna ja juhtimiskultuuri arendamisega, et kõik Circle K töötajad tajuksid oma väärtust ettevõttes, sest ilma nendeta ei oleks ka ettevõtet. Selle juures on mõistagi oma osa ka töötasul,“ ütles Circle K Baltikumi personalidirektor ja juhatuse liige Piret Kask.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700