Autor: Kaubandus.ee • 28. november 2023

Given ja Grenardi ühinevad Balti riikide suurimaks juveeliehete jaemüügiketiks

AS Given Jewellery ja SIA Grenardi ühinedes tekib 80 kauplusest koosnev juveeliehete jaemüügikett haarab turgu nii taskukohaste hindadega ehete turul kui luksuslike brändiehete valdkonnas.

AS Given Jewellery sõlmis kokkuleppe ostmaks luksuslikele brändidele keskenduva jaemüügiketi SIA Grenardi ja selle tütarettevõtte OÜ Grenardi Group Estonia. Ühendatud ettevõtete grupp saab nimeks AS Grenardi Group.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700