Autor: Kaubandus.ee • 30. november 2023

Ülemiste keskuses avati mitu uut brändipoodi

Ülemiste kaubandus- ja meelelahutuskeskuses avati mitu uut rahvusvahelist moekauplust ning Eesti ainsat esinduspoodi. Lisaks avasid taas uksed mõned värskenduskuuri läbinud kauplused.
Guido Pärnitsa sõnul on uued poed ja kohvikud Eesti turul väga hinnatud ning keskuses pikisilmi oodatud.
Foto: Andras Kralla

Mõne nädala eest avati Ülemiste keskuses Eesti esimene Trespassi esinduskauplus. Spordiriiete- ja elustiilibrändi valikus on nii vaba aja rõivaid kui spordivarustust. Eesti ainukese esinduspoe avas ka kodumaine rõivabränd Marat. Hiljuti lisandusid Ülemistesse veel riidepood Cortefiel, taskukohaseid tooteid müüv Miniso ning ehetepood Jahonts Soul.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757