Autor: Kaubandus.ee • 1. detsember 2023

Lidl lükkab hinnatõusu edasi, katab esialgse käibemaksutõusu vahe ise

Kuigi käibemaksumäär Eestis tõuseb uue aasta alguses 20 protsendilt 22 protsendini, ei tõsta Lidl Eesti hindu vähemalt veebruari alguseni.
Arvestades, et üldine käibemaksutõus tabab inimesi just talvekuudel, mil kulutused on niigi suured ja pered on igasuguste hinnakõikumiste suhtes tundlikud, kompenseerib Lidl jaanuaris käibemaksutõusu omavahenditest.
Foto: Liis Treimann

Käibemaksust mõjutatud hinnatõusu edasilükkamine tähendab seda, et hinnad jäävad aasta alguses Lidli kauplustes samaks, mis nad on 2023. aasta lõpus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700