Autor: Kaubandus.ee • 4. detsember 2023

Nautica Keskuses avas uksed Eesti suurim Hemtexi kauplus

Kodutekstiili ja sisustustoodete kauplus Hemtex avas oma seitsmenda ja suurima kaupluse Nautica Keskuses.
Uus Hemtexi kauplus Nauticas on mitte ainult avaram, hõlmates 465 ruutmeetrit, vaid pakub ka suuremat valikut kodusisustuse tooteid. Foto: Hemtex.

Nautica Keskuse juhataja, Teana Baškirtseva, väljendas elevust uue Hemtexi kaupluse avamise üle ning rõhutas, kuidas see laiendab oluliselt kesklinna piirkonna elanike ja töötavate inimeste võimalusi kodu kauniks sisustamiseks. "Mina kui suur Hemtexi toodete fänn, soovitan soojalt tutvuda nende kvaliteetse ja stiilse tootevalikuga. Hemtex on kodusisustajate hulgas tuntud oma aastakümnete pikkuse kogemuse ning tarbijate usalduse poolest. Uue kaupluse avamine pakub kindlasti Nautica Keskuse külastajatele veelgi rohkem põhjuseid teha oma ostud meie keskuses," märkis Teana.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700