Autor: Kaubandus.ee • 6. detsember 2023

Maxima annetab aastas Toidupangale ca 3 miljoni euro väärtuses toitu

2023. aastal on Maxima Eesti kauplustest ja logistikakeskusest antud Toidupangale igapäevaselt üle umbes 2700 kg toitu, mis teeb aasta peale üle 976 tonni ja mille rahaline väärtus on 3,2 miljonit eurot.
8.-9. detsembril on taas võimalus Toidupangale oma annetus teha.
Foto: MAXIMA EESTI OU

Majanduslik ebakindlus ja kiirelt kasvavad hinnad on Eestis kasvatanud märkimisväärselt nende inimeste arvu, kes on raskustes igapäevase toimetulekuga. Sellistele peredele, keda kahjuks on Eestis tuhandeid, on suureks abiks Toidupank.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700