Autor: Kaubandus.ee • 7. detsember 2023

Fotod: T1 avas särtsaka peoga neljanda korruse uue restoraniala

T1 keskus laiendas neljandal korrusel asuvat restoraniala, kus uutes ruumides tegutseb nüüd neli uut restorani.
T1 avas meeleolukalt oma uue restoraniala.
Foto: Karli Saul

Külastajaid ootavad Asian Fusion restoran KimiJimi, samuti Aasia kööki pakkuv restoran Monk, Itaalia restoran Pomo ning peale mõnenädalast pausi uuel pinnal ja uues kuues uksed avanud Jaapani restoran Tokumaru, mille ruumides on nüüd ka laste mängunurk, teatas T1.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700