Autor: Kaubandus.ee • 8. detsember 2023

Kapitel ostab koos kaasinvestoritega Viru Keskuse

Värskelt uuendatud Viru Keskuse 72%-lise osaluse ostavad Pontos Groupilt täna 28%-list osalust omav Kapitel koos Tristafani ja finantsinvestoriga. Täna allkirjastatud tehing jõustub lähikuudel sõltuvalt kokkulepitud eeltingimuste täitmisest, sealhulgas Konkurentsiameti loa väljastamisest. Tehingu hinda osapooled ei avalda.
Tänavu mais valminud mitmeaastase renoveerimisprojekti tulemusel uuenes 86 kauplust ja kokku 90% keskuse pindadest.
Foto: Kalev Lilleorg

„Oleme arendanud Viru Keskust koostöös Pontosega alates selle avamisest 2004. aastal. Nendelt enamusosaluse ostmine on meie jaoks loogiline samm. Jätkame keskuse arendamist koostöös oma pikaajalise partneri Tristafaniga ning veidi hiljem liitub omanikeringiga ka finantsinvestor. Viru Keskuse professionaalne meeskond jätkab tänases koosseisus tegevjuht Gertti Kogermanni juhtimisel,“ ütles Kapiteli juhatuse esimees ning Viru Keskuse nõukogu liige Taavi Ojala.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700