Autor: Kaubandus.ee • 8. detsember 2023

Toyota ametlik esindaja Elke ühendab Tallinna müügikeskused

Eesti üks esimesi automüügi- ja hooldusettevõtteid koondav Elke liidab kaks Tallinna äriüksust. Elke Mustamäe AS ja Elke Mustakivi AS sõlmisid 11. oktoobril ühinemislepingu tulenevalt kontsernisisestest ümberkorraldustest.

Loodava ettevõtte uueks ärinimeks saab Elke Tallinn AS, mis koondab Elke Mustakivi ja Elke Mustamäe esindused pealinna suurimaks automüüjaks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700