Autor: Kaubandus.ee • 11. detsember 2023

Topauto sai uue tegevjuhi

Eesti kapitalil põhineva automüüja Topauto tegevjuhiks sai Aivar Kägu, kes seni töötas Topautos järelteeninduse osakonna juhina.
Topautoga liitus Aivar Kägu 2003. aastal ning on ettevõttes pidanud plekksepa, varuosade müüja ja varuosade müügijuhi ametit. Alates 2018. aastast töötas ta ettevõttes järelteeninduse juhina. Foto: Marge Kaljuvee.

"Nii Eesti kui ka kogu maailma automüük on hetkel muutustes, kus inimesed mõtlevad aina enam jätkusuutlikult ning soovivad aasta-aastalt rohkem soetada keskkonnasäästlikke sõidukeid. Usun, et minu pikaajaline kogemus automüügis aitab kiirelt ja adekvaatselt reageerida turu vajadustele ning pakkuda klientidele lisaks laiale mudelivalikule parimat teeninduskogemust," ütles Aivar Kägu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700