Autor: Kaubandus.ee • 18. detsember 2023

Astri keskuse Sinsay kasvas neli korda suuremaks

Astri keskuse teisel korrusel avatud Sinsay kauplus kasvas pea tuhat ruutmeetrit suuremaks ja pakub narvakatele varasemast laiemat valikut naiste, meeste ja laste rõivaid ning kodusisustuskaupu. Värskenduskuuri järel on Astri keskuse kauplus suuruselt teine Sinsay Eestis.
Astri Sinsay kaupluse juhataja Natalja Jerjomenko, paremal Sinsay regionaalne müügijuht Aleksandra Rimeikis.

Uuenenud Sinsay tuli varasema Reserved kaupluse asemele ning on nüüd Astri keskuse üks suurimaid rentnikke, võttes enda alla 1298 m² kaubanduspinda. Ühtlasi on tegu suuruselt teise Sinsay poega Eestis, mõnisada ruutmeetrit suurem kauplus on vaid Pärnus Port Arturis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700