Autor: Kaubandus.ee • 19. detsember 2023

RUG Mööblikaupluse kasum kahanes, töötajate arv kasvas

RUG Mööbel OÜ kasvatas eelmisel majandusaastal töötajate arvu 20 protsenti - 25 töötajalt kolmekümnele. Müügitulu kahanes ligi 7 protsenti.
Eelmise aasta lõpus töötas ettevõttes 30 töötajat, võrreldes aasta varasemaga on töötajate arv kasvanud 5 võrra. Foto: Sakala

RUG Mööbel OÜ teenis 2022. aastal 8,91 miljoni eurose käibe juures 400 tuhat eurot kasumit. Mullusega võrreldes kahanes ettevõtte müügitulu 6,66% ja tegevuskasumi rentaablus oli 4,52%, see on 1,11 protsendipunkti vähem kui aasta varem.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700