Autor: Kaubandus.ee • 19. detsember 2023

Wolt laienes Kuressaarde

Tehnoloogiaettevõte Wolt laienes saarele ja käivitas tänasest teenuse Saaremaal Kuressaares.

“Wolt on tänavu jõuliselt laienenud kogu Baltikumis. Oleme saanud klientidelt aastate jooksul palju küsimusi, kas ja millal Wolt Saaremaal teenust hakkab pakkuma,” ütles Wolti Baltikumi juht Mantas Lomsargis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757