Autorid: Ken Rohelaan, Stiine Reintam, Sigrid Hiis • 27. detsember 2023

Selveri äriarvestuse juht: järgmiselt aastalt ootame stabiilset kasvu

Selveri äriarvestuse juht Kristjan Anderson vaatab uude aastasse optimistlikult ning tõdeb, et kui kaheprotsendiline mahulangus asendub kolmeprotsendilise tõusuga, on juba väga hästi.
Selveri äriarvestuse juhi Kristjan Andersoni sõnul ei ole märke, et kindlustunne oluliselt veel halveneks.
Foto: Liis Treimann

Andersoni sõnul saavutas Selveri kampaaniatoodete müük oma ajaloolise kõrgpunkti. "Lisaks kampaaniatoodete eelistamisele on teine suur trend allahinnatud toodete eelistamine. 30-50 protsendilise soodustusega tooted, mille realiseerumistähtaeg läheneb, kaovad riiulitelt väga kiiresti," tõdeb Anderson.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700