Autor: Kaubandus.ee • 2. jaanuar 2024

Apteegiturul käib sahkermahker

Konkurentsiamet pikendab apteegireformi järelanalüüsi, et kontrollida turuosalistelt laekunud täiendavat infot, kirjutab Äripäev.
Südameapteegi, Benu, Euroapteegi ja Apotheka kaubamärkide taga võtavad end rivvi justkui kloonimismasinast välja hüpanud apteegid.
Foto: Liis Treimann

Pea neli aastat tagasi jõustunud apteegireformi eesmärgiks oli jae- ja hulgimüüjate seotuse keelu ning proviisori enamusosaluse nõudega toetada konkurentsi, proviisorite ärilist sõltumatust ja nende kutsealast vastutust apteegiteenuse kvaliteedi eest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757