Autor: Kaubandus.ee • 3. jaanuar 2024

Tartu Lõunakeskus lühendab pühapäeviti lahtiolekuaega

Alates seitsmendast jaanuarist lühendab Tartu Lõunakeskus pühapäeviti keskuse kaupluste lahtiolekuaegu. Varasema kella 21:00 sulgemisaja asemel suletakse poed kell 19:00. Esmaspäevast laupäevani on kogu keskus avatud tavapärastel aegadel kella 10:00 – 21:00. Toidupoed, kino ja spordiklubi jätkavad varasemalt kehtinud aegadel.
Tartu Lõunakeskuse külastajate arv on viimasel aastal kasvanud ja võrreldes koroonaeelse perioodiga ei ole numbrid mitte ainult taastunud, vaid on ka oluliselt tõusnud.

Kuigi keskust külastab pühapäeviti arvestatav hulk inimesi, sündis otsus nii töötajate heaolust lähtudes kui ka teiste kaubanduskeskuste positiivsele kogemusele ja eeskujule tuginedes. “Otsus Lõunakeskus pühapäeviti kaks tundi varem sulgeda tulenes peamiselt üürnike tagasisidest, kes soovisid, et keskus oleks ühel päeval nädalas lühemalt avatud. See lahendus tagab keskuse töötajatele tervislikuma tasakaalu eraelu- ja töö vahel. Lisaks näeme, et üle Eesti on erinevad kaubanduskeskused ja poed oma lahtiolekuaegasid just pühapäeval ja nädalavahetusel lühendanud ning tarbija on selle muutusega väga hästi toime tulnud,” selgitas Lõunakeskuse juht Marju Jeedas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757