Autor: Ekaterina Mereminskaya • 9. jaanuar 2024

Humana juht: „Kasutatud asjade ostmine on muutunud prestiižseks“

Eesti elanikud hoiavad järjest enam ostude pealt raha kokku – seda märgivad toidupoed ja näitavad uuringud. Kasutatud riiete kauplused tunnevad end selles olukorras hästi.
Uus Vintage Humana avati 2023 Aia tänaval.
Foto: Liis Treimann

„Ostan siit päris tihti ja annan tihti ka oma asju ära,“ tunnistab Tartu maanteel asuva Humana Vintage’i külastaja Elina Delovõje Vedomostile. Ta on 22aastane ja üldiselt eelistab riideid osta mitmesugustest vanakraamipoodidest – keskkonnast hoolimine on tema jaoks sama oluline kui säästmine: „Tore, et saab raha kokku hoida ja säästvat elustiili toetada. Ei, majanduskriis ei ole minu eelistusi mõjutanud.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757