Autor: Kaubandus.ee • 8. jaanuar 2024

Uuele Amserv Pärnu esindusele pandi nurgakivi

Amserv on Pärnus tegutsenud juba 30 aastat. Eile pandi nurgakivi uuele esindusele, hoolimata segastest aegadest autoturul.

Amservi tegevjuhi Rene Vareki sõnul vastab uus Pärnu esindus Toyota ülemaailmsetele klienditeeninduse standarditele ning kaasaegsete müügi- ja teenindussalongide nõuetele. “Vastupidiselt suurele laienemisele ruutmeetrites keskendub uus hoone efektiivsemale ruumikasutusele, mis võimaldab kiiremat töövoogu ja paremat klienditeenindust,” lausus Varek.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757