Autor: Maarit Eerme • 18. jaanuar 2024

Grenardi pikaaegne juht lahkus ametist

Juveelikauplusteketi Grenardi pikaaegne juht Julia Šandra lahkus ettevõtte juhi kohalt ning otsustas vastu võtta uued väljakutsed.
Julia Šandra juhtis juveelikauplusteketti Grenardi 15 aastat

„Mul oli hea meel olla osa Grenardi perest kogu oma armastuse ja kirega selle vastu, mida ma iga päev, aastast aastasse tegin,“ kommenteeris Šandra ning lisas, et kahjuks ei saa ta kommenteerida enda täpsemaid lahkumise põhjuseid. Ta ütles, et täna pole Grenardi enam pereettevõte vaid osa juveelikorporatsioonist. „Äri sai küpsemaks ja arenes väikesest pereettevõttest millekski palju suuremaks ja arvestatavamaks.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757