Autor: Maarit Eerme • 19. jaanuar 2024

USA suurima ühistu juht: Kaupmehed peavad rohkem lugusid jutustama

Ettevõtted peaksid rohkem lugusid jutustama, sest need lähevad inimestele korda, rõhutas intervjuus Kaubandus.ee’le USA suurima ühistu CCA Global Partnersi kaasasutaja, esimees ja tegevjuht Howard Brodsky. Tema sõnul tuleb kaasata rohkem noori, kuna see aitab ettevõtetel leida uusi võimalusi kasvamiseks.
Coop Eesti juht Rainer Rohtla ja USA suurima ühistu CCA Global Partnersi kaasasutaja, esimees ja tegevjuht Howard Brodsky.

Loe intervjuud USA suurima ühistu CCA Global Partnersi kaasasutaja, esimehe ja tegevjuhi Howard Brodskyga:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757