Autor: Kaubandus.ee • 2. veebruar 2024

Apollo Grupp saab uue juhi

Apollo Groupi uue juhina alustab 5. veebruaril Liisi Znatokov (Himma) ning senine juht Madis Jääger ettevõttes ei jätka.
Apollo Grupi uus juht Liisi Znatokov
Foto: Madis Veltman

Seni Apollo Groupi nõukokku kuulunud Znatokovi sõnul on tal olnud rõõm jälgida Apollo juhtide pühendunud tegutsemist ning nüüd on tal ka endal põnev ja vastutusrikas võimalus tegevjuhina panustada, kirjutab Postimees.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757