Autor: Kaubandus.ee • 2. veebruar 2024

Selgus Eesti parima klienditeenindusega pank

Uuringufirma Dive poolt 2023. aasta lõpus ja 2024. alguses läbi viidud valdkonnauuring selgitas taas välja parimat teenindust pakkuvad pangad. Hindamised viidi läbi kahes erinevas teeninduskanalis.
LHV pank
Foto: Andras Kralla

Eesti parima telefoniteenindusega panga tiitli pälvis taaskord LHV, kes saavutas maksimaalse 100% tulemuse. Tihedas konkurentsis ei jää maha ka teised esikolmikusse mahtunud pangaketid. Teise koha sai Citadele (94,98%) ja kolmanda Coop pank (94,87%). Järgnesid SEB (91,40%), Luminor (89,9%) ja Swedbank (72,27%)

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757