Autor: Mart Võrklaev • 8. veebruar 2024

Võrklaev kaupmeestele: vaadake hinnapoliitika üle

Kallinevate toiduhindade ja majanduslanguse taustal kutsub rahandusminister Mart Võrklaev kaupmehi üles vastutustundlikkusele tarbijate ees.
Rahandusminister Mart Võrklaev. Foto: Andras Kralla
Foto: Andras Kralla

Jaanuaris kallines toit kuuga koguni 3%. Andmed näitavad, et poeketid on kaupade ja teenuste hindadesse käibemaksumäära tõusu lisanud kogu ulatuses. Murelikuks teevad toidukaupade hinnad, mida kaupmehed on käibemaksumäära tõusust rohkem kergitanud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757