Autor: Kaubandus.ee • 14. veebruar 2024

Nõo lihatööstus: olukord on stabiliseerumas

Nõo lihatööstuse sõnul on Eesti lihasektori jõud on taastumas, kuid tähelepanu vajab kohaliku toidutööstuse ekspordi olukord.
Nõo Lihatööstuse tegevjuht Ragnar Loova saab<strong > </strong>lõpuks rääkida lihasektori stabiliseerumisest. Foto: Nõo Lihatööstus AS

„Lihatööstuste mahuindeksi jõuline langus näitas 2023. aasta neljandas kvartalis raugemise märke– langus oli võrreldes eelmise aastaga 7,8%. Arvatavasti on siin oma mõju ka võrdlusbaasi mõningases muutuses, kuid võrreldes kolmanda kvartali ligi 13%-lise langusega on hullem ilmselt möödas ning saame lihaturu puhul lõpuks rääkida stabiliseerumisest,“ kommenteeris juhtiva kodumaise Nõo Lihatööstuse tegevjuht Ragnar Loova.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757