Autor: Kaubandus.ee • 15. veebruar 2024

COOP: kampaaniad maksutõusu edasilükkamisest on petmine

Jaekettide kaks kuud kestnud reklaamikampaaniad käibemaksu tõusu hilinemisest või edasilükkamisest on olnud selge tarbijate petmine, ütles Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees Rainer Rohtla.
Coop Eesti juhatuse esimees Rainer Rohtla
Foto: Andras Kralla

Täna avaldatud Eesti Konjunktuuriinstituudi uuring annab COOP juhi Rainer Rohtla sõnul tegeliku pildi, kuidas on tegelikult toidukaupade hindu mõjutanud käibemaksu tõus. „Väga asjakohane ja kainestav oli täna hommikul kuulda objektiivset hinnangut turul tegelikult toimuva kohta. Viimasel kahel aastal oleme näinud, kuidas turunduses ja kliendikommunikatsioonis kasutatakse järjest rohkem tarbijaid eksitavaid võtteid – seda nii kauba eestimaise päritolu, erakordsete hinnasoodustuste kui ka näiteks käibemaksutõusu nn hilinemise näol,“ sõnas Rohtla.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757