Autor: Merit Võigemast • 15. veebruar 2024

Solaris keskus: kriisiperiood oli suurim õpetaja

Solaris keskuse jaoks ei olnud möödunud aasta just lillepidu, kuid tulemusega jäädi rahule. Keskuse tulevikuplaane ja samas ka läbitud õppetunde lahkavad Solarise turundusjuht Kristin Lepikson ja kommunikatsioonijuht Andres Paomees II.
Solarise turundusjuht Kristin Lepikson ütleb, et Solaris soovib toetada Eesti disaini ja kultuuri.

“2023 oli meie äritegevusele pigem hea aasta, käive kasvas majanduslikult keerulise aja kiuste,” kommenteeris Solaris keskuse turundusjuht Kristin Lepikson, kes samas rõhutas, et loomulikult ei taha nad jätta muljet, et aasta oleks ülemäära lihtne olnud - ka neile avaldasid mõju euribori tõus ja kinnisvarahindade langus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757