Autor: Kaubandus.ee • 7. juuli 2023

Solarise toidukauplust ja Delice’i kaubamärki ootab ees täielik ümbersünd

Solarise keskuse toidukauplus Delice viiakse üle uuele, linnaturulikust ostukeskkonnast inspireeritud kontseptsioonile. Uuenenud kaubamärgi lansseerimine toimub septembris, mil avatakse täielikult värskenenud Delice Solaris.
Solarise Delice läbib täieliku värskenduse

„Delice kuulub Tallinna südalinna premium-kaupluste turule. Solarise keskuse asukoha potentsiaal ning Delice’i kaupluse müügisaali avarus pakuvad meile unikaalset võimalust teha sellest eristuv ja eriti laia valikuga, südalinna kliendi ja turistide nõudlikku meelt silmas pidav kvaliteettoidupood. Delice on kesklinna uus toidukaupluste pärl,“ lubab Selveri juht Kristi Lomp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070