Autor: Kaubandus.ee • 16. veebruar 2024

Saaremaa kohuke kandideerib rahvusvahelisele auhinnale

Saaremaal toodetud Rimi vaniljekohuke kandideerib Euroopa parimate omamärgitoodete kõrval rahvusvahelisele auhinnale.
Rimi “Free From” Saaremaal valminud laktoosivaba vaniljekohuke jõudis rahvusvahelisele konkursile parimate sekka.
Foto: Rimi Eesti Food AS

Ajakiri European Supermarket Magazine annab igal aastal välja Euroopa omamärgitoodete auhinna kõige uuenduslikumatele omamärgitoodetele siinsetes jaekettides. Finalistide hulka jõudis tänavu ka Rimi “Free From” laktoosivaba vaniljekohuke, mida valmistatakse Saaremaal. Teise Rimi tootena kandideerib “I love Eco”-sarja mahe tume šokolaad soolakaramelliga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757