Autor: Kaubandus.ee • 1. märts 2024

Tallinna Restoranide Nädalal osaleb rekordarv toidukohti

11.-17. märtsini toimuvast Tallinna Restoranide Nädalast võtab sel kevadel osa 82 pealinna restorani ning tegu on osalejate rekordiga – mitte kunagi varem pole Tallinna Restoranide Nädalal osalenud nii palju toidukohti.
Tallinna Restoranide Nädala peakorraldajad
Foto: Karli Saul

Ürituse eestvedaja Paavo Pettai sõnul pani Tallinna Restoranide Nädala traditsioonile kolmteist aastat tagasi aluse Eesti Restoranide Liit. Kõige esimesest nädalast võttis osa 25 restorani, mis pakkusid kahekäigulist lõunasööki 10 euro ja kolmekäigulist õhtusööki 20 euroga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757