Tallinna Restoranide Nädalal osaleb rekordarv toidukohti
11.-17. märtsini toimuvast Tallinna Restoranide Nädalast võtab sel kevadel osa 82 pealinna restorani ning tegu on osalejate rekordiga – mitte kunagi varem pole Tallinna Restoranide Nädalal osalenud nii palju toidukohti.
Ürituse eestvedaja Paavo Pettai sõnul pani Tallinna Restoranide Nädala traditsioonile kolmteist aastat tagasi aluse Eesti Restoranide Liit. Kõige esimesest nädalast võttis osa 25 restorani, mis pakkusid kahekäigulist lõunasööki 10 euro ja kolmekäigulist õhtusööki 20 euroga.
Jõulud lähenevad ja koos nendega ka mitu suurt küsimust: mida seekord jõululauale panna, kes selle valmis teeb ja kuidas toitu säästlikult planeerida? Selveri lihameistrid ja pagarid on sel aastal aitamas nii traditsiooniliste maitseelamuste kui ka üllatavate uuendustega.