Autorid: Janno Riispapp, Merit Võigemast • 4. märts 2024

Klick: Jaanuar oli väga-väga halb, olime pohmellis

Jaanuari halb tulemus oli mõneti õigustatud, sest detsember oli üle ootuste hea, olime jaanuaris kerges pohmellis, ütles Klick Eesti AS juhatuse liige Kaire Koik.
Klicki tulemused 2023. aasta detsembris olid rekordilised, jaanuaris aga vastupidised.
Foto: Erik Prozes

“Pohmelli” tekitas detsember, mis oli üle ootuste hea. “Tegime rekordeid ja ma arvan, et ka kõik teised tegid rekordeid,“ rääkis Koik. ”Detsember on detsember ja vaatamata sellele, et eestlane on kitsi, siis tegelikult ta oma lähedasi hoiab ja kingitusi teeb,“ ütles Koik.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757