Autor: Kaubandus.ee • 5. märts 2024

DPD: E-poest tellitakse üha enam just neid tooteid

Logistikaettevõtte DPD üleeuroopalises uuringus selgus, et e-poodides käib ostlemas enam kui kaks kolmandikku Eesti elanikest. Aastane müügikasv on olnud märkimisväärne just kahes tootekategoorias.
DPD pakiautomaat Kristiine Keskuse juures.
Foto: Andras Kralla

„Enam kui pooled uuringus osalenud Eesti elanikud leidsid, et saavad kõik vajalikud tooted ja teenused soetada e-poest,“ ütles DPD Eesti müügi- ja turundusjuht Janek Kivimurd ja lisas, et seda ilmestab kümnendiku võrra kasvanud ravimite tellimine e-poodidest. ”Mitmed tarbijad tellivad täna ka juba retseptiravimid e-poest otse koju või pakiautomaati,“ selgitas Kivimurd.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757