Autor: Kaubandus.ee • 6. detsember 2023

E-kaubandus Eestis ja maailmas: kasvu pidurdumist pole oodata

Venipaki hiljutise uuringu järgi on Baltikumis e-ostlejate osakaal märkimisväärne: tervelt 94% uuringus osalenud eestlastest, 97% lätlastest ja 98% leedulastest soetavad kaupu veebist.
Lääne-Euroopas ostetakse internetist praktiliselt kõike: toiduaineid, riideid, majapidamistarbeid. Baltikumis on aga lisaks traditsioonilistele e-kaubanduse toodetele suur osakaal veebi vahendusel soetatud teenustel.
Foto: Adas Vasiliauskas

Venipaki rahvusvahelise äriarenduse juht Sabina Bačiulienė, ON24.ee turundusjuht Maarja Lenk ja Apotheka e-apteegi juht Jürgen Jänese räägivad nii e-kaubanduse olukorrast Baltikumis, populaarseimatest kaubagruppidest kui ka sektori probleemkohtadest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700