Autor: Merit Võigemast • 6. märts 2024

LHV jaekaubanduse makselahenduste tootejuht: ilm on pilves selginemistega

“Hullem on möödas, ilm on pilves selginemistega,” ütles Indrek Kaljumäe, LHV jaekaubanduse makselahenduste tootejuht Kaubandus.ee jaekettide-tootjate-hulgikaupmeeste ühisseminaril.
Indrek Kaljumäe sõnul on hetkel majanduses “ilm pilves selginemistega”
Foto: Raul Mee

LHV jaekaubanduse makselahenduste tootejuht Indrek Kaljumäe sõnul on majandususaldus endiselt madalal tasemel, kuid näitab esimesi tõusumärke. “Kehvad ekspordiväljavaated lükkavad majanduskasvu taastumist edasi,” selgitas ta ja lisas, et siin on roll peamiste kaubanduspartnerite ebakindlal majanduskeskkonnal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757