Autor: Kaubandus.ee • 13. märts 2024

Selgusid Parim Teenindaja konkursi võitjad: TOP10 hõivasid telekomifirmade teenindajad

Parim Teenindaja 2024 konkursil osales tänavu pea kolmsada teenindajat üle Eesti, osalejatel tuli sooritada erialane test.
Parim Teenindaja 2024 konkursi TOP10s oli lausa 5 Tele2 teenindajat.

“Seekord toimus konkurss lihtsamas vormis,” ütles Heateenindus.ee asutaja ja juht Urmas Kõiv. Võistlusel tuli teha põhjalik teenindualaste teadmiste test, mis koosnes 75-st küsimusest. “Kokku oli võimalik õigetest vastustest teeninda 102 punkti,” sõnas Kõiv ja lisas, et eelkõige on konkurss võimalus oma teenindusalaseid teadmisi testida, kuid saada uusi kogemusi ja võrrelda tulemust ametikaaslastega.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757