Autor: Merit Võigemast • 28. märts 2024

Coopi ostudirektor toidujulgeolekust: kriisis ei saa loota importkaubale

Ei saa öelda, et mitte midagi pole tehtud, aga mingi väsimus on peale tulnud, sõnas Coopi ostudirektor Oliver Rist jaekettide seminaril toidujulgeolekust rääkides.
vasakult Oliver Rist, Sirje Potisepp, Nele Peil

“Ma ütlen ausalt, mul on täitsa hirm majas,” ütles 6. märtsil toimunud jaekettide seminaril toidujulgeolekust rääkides Eesti Toiduliidu juht Sirje Potisepp. “Eesti toidutööstused ei ole valmis. Natuke võib-olla rohkem valmis kui mõni aeg tagasi. Selleks aga, et päris valmis olla, on vaja teha paradigma muutus - et meil on kõigil oma roll. Nii ettevõtetel, riigil kui tarbijatel - varu enne maru,” lisas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757