Autor: Merit Võigemast • 1. aprill 2024

Deichmann kasvatas korralikult müüki

Jalatseid ja nahktooteid müüv Deichmann Kingad 2023. aasta müügitulu oli igal kuul suurem kui vastaval kuul 2022. aastal, välja arvatud novembris ja detsembris.
Deichmann kasvatas 2023. aastal müügikäivet.
Foto: LINAS KRISIUKENAS

Deichmann Kingad OÜ käive oli 2023. aastal 4,9 miljonit eurot, mis kasvas eelmise aastaga võrreldes 27,8%. Madalaimad müügitulemused kuude lõikes olid jaanuarist märtsini, suurimad müügid kogus ettevõte aga aprillis-juunis ja oktoobris.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757