Autorid: Gregor Alaküla, Stiine Reintam, Merit Võigemast • 1. aprill 2024

Pakendikeskuse naljareklaamid kasvatasid ettevõtte kasumit kümme korda

Käibe tõus on umbes viiekordne ja kasumi tõus ligi kümnekordne, sõnas Pakendikeskuse omanik ning juht Lauri Maaring turunduskonverentsil Password Äripäeva raadiole.
Fotol vasakult - Alvar Lonks, Lauri Maaring ja Indrek Viiderfeld
Foto: Raul Mee

Aasta erasektori turundusteo tiitli pälvinud Pakendikeskuse ja reklaamiagentuuri Tabasco koostöös tehtud humoorikad reklaamikampaaniad on jõudnud ilmselt iga Eesti inimeseni ning toonud Pakendikeskusele ka äriedu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757