Autor: Kaubandus.ee • 3. aprill 2024

Pro Optika ostab arvestatava konkurendi

Pro Optika kaubamärgi all opereeriv OptiPRO OÜ ostab Pere Optika kauplusteketi omanikettevõtte Optiland Eesti OÜ. Tehing on siiski veel Konkurentsiameti kinnituse ootel, kuigi ettevõtte juhi kinnitusel konkurentsisituatsioon Eestis hoopis paraneks.
OptiPro OÜ juht Bruno Lauri sõnul seisneb tehingu kasutegur mastaabiefektis.
Foto: Raul Mee

“Koondumise tulemusena paraneb turul konkurentsiolukord,” leidis OptiPRO juhatuse liikme Bruno Lauri. “OptiPRO ja Optiland Eesti suudavad ühiselt pakkuda Instrumentarium Optikale senisest tõhusamat konkurentsi,” selgitas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757