Autor: Merit Võigemast • 10. aprill 2024

Alexela: allahindlusprotsentidega manipuleerimise tulemus on hüplik müügitulu

Kehval ajal kliente kaotada ei tohi, allahindlusprotsentidega manipuleerimine muudab aga müügitulu hüplikuks, analüüsis Alexela energiamüügi valdkonna juht Tarmo Kärsna kaupmeeste massiivset “aletamist”.
Alexela energiamüügi valdkonna juht Tarmo Kärsna
Foto: AS Alexela

“Alexelas oleme märganud, et allahindluse protsendi kuvamine jääb tarbijale arusaamatuks. Selleks, et tarbijale oleks selge, milline on reaalne sääst, oleme valinud suuna, et näitame tarbijale nii esialgset hinda kui ka kampaaniahinda,” selgitas Alexela energiamüügi valdkonna juht Tarmo Kärsna. Teisisõnu, näiteks kütusega seotud kampaanias näidatakse kliendile allahindluse suurust ehk näiteks mitu senti on hind madalam täishinnast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757