Autor: Kaubandus.ee • 12. aprill 2024

Tootjad on juba tõestanud, et suhkrumaks ei toimiks

Tootjad juba ongi aastate jooksul suhkrusisaldust jookides vähendanud, tulemused ongi tõestuseks, et suhkrumaksul poleks mõtet, ütles Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.
Eesti Toiduainetööstuse Liidu juhataja Sirje Potisepp
Foto: Raul Mee

Toidu- ja joogitööstused on viimase kaheksa aasta jooksul vähendanud jookide suhkrusisaldust 10-50% sõltuvalt kategooriast. Selline muster algas, kui 2019. aastal sõlmiti hea tahte lepe, millega ettevõtted ise, seaduseloojatest eraldiseisvalt otsustasid keskenduda jätkusuutlikkusele ja rahva tervisele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757