Autor: Stiine Reintam • 7. märts 2024

Joogitootjad on vihased: limonaadimaks on täiesti ebaõiglane!

Joogitootjad on marus sotsiaalministeeriumi uue limonaadimaksu pärast, mis nende sõnul ei täida oma peamist ehk tervise eesmärki.
Pressikonverents superministeeriumis. Terviseminister Riina Sikkut allkirjastas magustatud jookide maksu seaduse eelnõu, kinnitades, et selle eesmärk on vähendada rohke suhkrusisalduse ja magusainetega jookide tarbimist. Fotol terviseminister Riina Sikkut.
Foto: Andras Kralla
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757