Autor: Kaubandus.ee • 22. aprill 2024

Kaubanduses on suurimad palgaerinevused

Aastaga meeste ja naiste töötasude vaheline palgalõhe vähenes, kirjutas Statistikaamet.

Statistikaameti andmetel vähenes aastaga sooline palgalõhe 4,6%, seda keskmiselt kõikide tegevusvaldkondade arvestuses. Naiste keskmine brutotunnitasu oli 2023. aastal 13,1% väiksem kui meestel. Möödunud aastal oli naiste keskmine brutotunnitasu 10,27 eurot ja meestel 11,82 eurot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757