Autor: Kaubandus.ee • 25. aprill 2024

Saku valla kauplustes kasvavad poekotipuud

Mitmest Saku valla kauplusest leiab nüüd poekotipuud, kust saab võtta ja sinna riputada riidest ja korduvkasutatavaid ostukotte.
Poekotipuu
Foto: Saku vallavalitsus

Poekotipuude eesmärk on vähendada ühekordsete poekottide ostmist ning soodustada korduskasutamist. Samuti on paigaldatud spetsiaalsed kastid e-sigarettide kogumiseks. Poekotipuult võib ostukoti võtta või selle sinna panna iga poe külastaja. Peaasi, et need oleksid korralikud ehk terved ja puhtad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757