Autor: Merit Võigemast • 26. aprill 2024

Lindexi müük kasvas ja digitaalse müügi osakaal tugevnes

Lindex avalikustas täna oma 2024. aasta esimese kvartali vahearuande. Moefirma müük kasvas tavakauplustes ja digikanalites.
Lindex Tartu Lõunakeskuses
Foto: Raul Mee

Lindexi esimese kvartali müük kasvas kohalikes valuutades 2,7 protsenti ja Rootsi kroonides 4,0 protsenti. Müük kauplustes kasvas eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 1,8 protsenti. Lindexi digimüük kasvas kvartaliga 8,9 protsenti ning digimüük moodustas Lindexi kogukäibest 22,9 protsenti (2023. aastal 21,6 protsenti).

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757