Autor: Kaubandus.ee • 9. veebruar 2024

Lindex purustas taas müügirekordi

Lindex AB avalikustas 2023. aasta majandustulemused, kust selgub, et kaupluseketi müügitulu kasvas rekordiliselt juba kolmandat aastat järjest.
Lindexi kauplus Tartu Lõunakeskuses
Foto: Raul Mee

Lindexi müük kasvas 2023. aastal sarnaselt eelnevate aastatega jõudsalt nii füüsilistes kauplustes kui e-poodides, ulatudes möödunud aasta lõpuks 91 miljoni euroni ehk kokkuvõttes oli tegu 7,2 protsendilise kasvuga võrreldes 2022. aasta sama perioodiga.*

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757